OVER ONS

Wij streven ernaar diensten te verlenen volgens internationale kwaliteitsnormen

Succes is goed teamwerk!

Als Mfchicken handelden we met het besef om met een goed team te werken om succesvol te zijn in de sector die we al jaren bedienen. Door het gebruik van de modernste apparatuur en de samenwerking met onze deskundige teamgenoten wisten we in korte tijd de klanttevredenheid te realiseren. We werken non-stop om onze vestigingen zo snel mogelijk te openen, niet alleen in België, maar ook in andere Europese landen. Door het merk Mfchicken uit te breiden; We willen bijdragen aan werkgelegenheid, kwaliteitsservice bieden en klanttevredenheid waarborgen. We vertrouwen op ons team. Door voor ons te kiezen en onze producten te consumeren, krijgen we kracht op deze weg.

Mfchicken-Team-Mcchicken-be

Our Story

Op 5 september 2021 openden wij onze zaak Mfchicken in Antwerpen, België. In onze zaak worden voornamelijk kipburgers verkocht. Daarnaast hebben we ook saladevarianten en ontbijtgerechten. Ons bedrijf heeft voldaan aan alle voorwaarden van de sector waarin het actief is. Het heeft zijn juridische wetgeving voltooid, zijn infrastructuur voltooid en is gaan werken met een geweldig team. De belangstelling voor ons bedrijf, dat in een periode van ongeveer 3 jaar klantentevredenheid heeft weten te bereiken, blijft met de dag toenemen. Als Mfchicken willen we onze werkterreinen uitbreiden en een groot merk worden dat een meerwaarde biedt aan de Belgische staat in de sector die we bedienen.

Eerst en vooral willen we als Mfchicken ons werkterrein uitbreiden en een groot merk worden dat een meerwaarde biedt aan de Belgische staat in de sector waarin we actief zijn. Wanneer we ons beoogde groeivolume bereiken, willen we onze activiteiten in België uitbreiden en in veel Europese landen, vooral Duitsland, gaan bedienen. We willen een merk creëren dat bijdraagt tot de werkgelegenheid en een positieve impact heeft op de productieactiviteiten binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt. Mfchicken beschikt over voldoende uitrusting en biedt zijn klanten met zijn team van experts een service van de hoogste kwaliteit.

We streven naar een dienstverlening die voldoet aan de internationale kwaliteitsnormen. We nemen maatregelen om onze menu’s te verrijken door de verscheidenheid aan kipburgers te vergroten. Wij bieden professionele service door onze teamgenoten die handelen in overeenstemming met het doel van ons bedrijf. Wij ontwikkelen ons met vele toepassingen om de tevredenheid van onze klanten te garanderen.

In de niet al te verre toekomst het merk Mfchicken naar vele landen in Europa brengen, De hoogste kwaliteitsservice bieden in overeenstemming met het doel van vestiging, Het aantal menu’s uitbreiden waaruit iedereen in België met een gerust hart kan kiezen, Werken om de reden van keuze te zijn voor mensen met verschillende culturen. Als Mfchicken zullen we, naast het werk dat we in het verleden gedaan hebben in overeenstemming met onze missie, met dezelfde overtuiging en vastberadenheid blijven werken om onze visie te realiseren om in de toekomst een veel groter merk te worden.

We maken echt eten met de hand, vers op bestelling.
Het is niet de snelste manier – het is de juiste manier.

 

Pittig jalapeno spek ipsum dolor amet kaakborst burgdoggen, gehaktbal bresaola spek boudin drietands varkensvlees vetrug karbonade prosciutto korte rib varkensbuik. Rauwe boudin been strip steak, porchetta stokbrood picanha spare rib worst.